CURSET DE CUINA DEL REBOST SOLIDARI

20 desembre 2013

 

 LOGOS CONJUNTS ESTRET

CURSET DE CUINA 13 -Maig -Juny  2016

CURS DE PASTISSERIA D’ESTIU

Dates17,24,31 DE MAIG I 7,14 DE JUNY

Dirigit   a persones que vulguin conèixer la PASTISSERIA D’ESTIU  .

FOTOS DEL PRIMER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL PRIMER DIA menu primer dia cuina13

FOTOS DEL SEGON DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 MENÚ DEL SEGON DIA

menu segon dia cuina13

FOTOS DEL TERCER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL TERCER DIA

menu tercer dia cuina13

FOTOS DEL QUART DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL QUART DIA

menu quart dia cuina13

CARQUINYOLIS

FOTOS CINQUÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL CINQUÈ DIA

menu cinque dia dia cuina13

LES COQUES

CURSET DE CUINA12- Maig -Juny  2016

CURS DE CUINA d’ESTIU

Dates 18,25 DE MAIG I 1,8 I DE jUNY DE 2016

Dirigit   a persones que vulguin conèixer la cuina d’ESTIU

FOTOS DEL PRIMER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL PRIMER DIA menu primer dia cuina12

 

 

FOTOS DEL SEGON  DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL SEGON DIA

menu segon dia cuina12

FOTOS DEL TERCER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL TERCER DIA

menu tercer dia cuina12

FOTOS DEL QUART DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

MENÚ DEL QUART DIA

menu quart dia cuina12

CURSET DE CUINA 11 – Març-Abril 2016

CURS DE POSTRES

Dates 8,15,22,29 de Març i 5,12,19 d’Abril

Dirigit   a persones que vulguin conèixer la cuina de postres. .

FOTOS DEL PRIMER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL PRIMER DIA menu primer dia postres 11

FOTOS DEL SEGON DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL SEGON DIA menu segon dia cuina9

FOTOS TERCER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FOTOS QUART DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL TERCER DIA  menu tercer dia cuina9

FOTOS DEL CINQUÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FOTOS SISÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

CURSET DE CUINA10 – Març -Abril  2016

CURS DE CUINA BÀSICA

Dates 9,23,30 de Març6,13,20,27 d’Abril

Dirigit   a persones que vulguin conèixer la cuina bàsica.

FOTOS DEL PRIMER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL PRIMER DIA menu primer dia cuina10

FOTOS DEL SEGON DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Veure pastis de verdures

MENÚ DEL SEGON DIA menu segon dia cuina8

FOTOS TERCER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL TERCER DIA menu tercer dia cuina8

FOTOS QUART DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Pastem el batpot (pa farcit)

MENÚ DEL QUART DIA menu qart dia dia dia cuina10

FOTOS CINQUÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

CURSET DE CUINA 9 – Gener-Febrer 2016

CURS DE POSTRES

Dates  13,20,27 DE GENER 3,10,17,24 DE FEBRER

Dirigit   a persones que vulguin conèixer la cuina de postres. .

Fotos del primer dia .

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENU DEL PRIMER DIA

menu primer dia postres 9

FOTOS SEGON DIA.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL SEGON DIA. menu segon dia cuina9

FOTOS TERCER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ TERCER DIA menu tercer dia cuina9

FOTOS QUART DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ QUART DIA menu quart dia cuina9

FOTOS CINQUÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ CINQUÈ  DIAmenu cinque dia dia cuina9

FOTOS DEL SISÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL SISÈ DIA menu cinque dia dia cuina9

FOTOS DEL SETÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

CURSET DE CUINA 8 – Gener-Febrer 2016

CURS DE CUINA BÀSICA

Dates  12,19,26 DE GENER 2,9,16,23 DE FEBRER

Dirigit   a persones que vulguin conèixer la cuina bàsica.

Fotos del primer dia .

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL PRIMER DIA

menu primer dia cuina8

FOTOS SEGON DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ SEGON DIA.menu segon dia cuina8

FOTOS TERCER DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ TERCER DIA menu tercer dia cuina8

FOTOS QUART DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ QUART DIA menu quart dia cuina8

FOTOS CINQUÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL CINQUÈ DIA menu cinque dia cuina8

FOTOS DEL SISÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL SISÈ DIA menu sisé dia cuina8

FOTOS DEL SETÈ DIA

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

MENÚ DEL SETÈ DIA menu setè dia cuina8

CURSET DE CUINA 7 – NOVEMBRE-

DESEMBRE 2015

LES OLLES A PRESSIÓ.

Dates  24 de Novembre ,1,9 i 15 de Desembre

Dirigit   a persones que vulguin conèixer com cuinar amb les olles a pressió.

Fotos del primer dia .

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menú primer dia 1. menu primer dia OLLES

 

Menú   segon dia 2. menu segon dia OLLES

Fotos tercer dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menú tercer dia  3 menu tercer dia OLLES

Fotos quart dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menú quart dia  4. menu quart dia OLLES

Fotos final cursos 6 i 7 d’olles a pressió

 

CURSET DE CUINA 6 – OCTUBRE -NOVEMBRE 2015

LES OLLES A PRESSIÓ.

Dates  27 d’Octubre  i 3, 10  i 17 de Novembre .

Dirigit   a persones que vulguin conèixer com cuinar amb les olles a pressió.

Fotos del primer dia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menú primer dia. 1. menu primer dia OLLES

Fotos segon dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menú segon dia  2. menu segon dia OLLES

Fotos tercer dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Menú tercer dia 3 menu tercer dia OLLES

Fotos quart dia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menú quart dia 4. menu quart dia OLLES

 

 

CURSET DE CUINA -5-  MARÇ  2015 – JUNY  2015

Dirigit a persones que vulguin millorar els seus coneixements bàsics en el món culinari

Què farem?

  • Conèixer els  aliments. Identificar-los
  • Com s’han de guardar. Higiene i conservació.
  • Principis bàsics per cuinar els aliments.
  • Els àpats. Maneres de preparar-los. Combinar els aliments.
  • Què podem fer amb els productes que tenim. Ous.
  • Com aprofitar els aliments: sopes, purés, cremes.
  • Les fruites. Aprofitament: melmelades, sucs.
  • El peix congelat. Descongelació. Diferents formes de cocció.
  • Les carns i les aus. Maneres de preparar-les.

Dates: 10de Març(Presentació) 17 de Març, 21 d’Abril, 19 de Maig, 9 de Juny i 16 de Juny (Final)

 Les Fotos de la  Presentació

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Les fotos del primer dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menú del primer dia :

menu primer dia

Les fotos del segon dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menú segon dia   : menu segon dia

Les fotos del tercer dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menu del tercer dia. menu tercer dia

Fotos del quart dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Menu quart dia  menu quart dia

Fotos cinquè dia- Final del Curset.- Entrega de diplomes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

CURSET DE CUINA -4-  OCTUBRE 2014 – GENER  2015

Dirigit a persones que vulguin millorar els seus coneixements bàsics en el món culinari

Què farem?

  • Conèixer els  aliments. Identificar-los
  • Com s’han de guardar. Higiene i conservació.
  • Principis bàsics per cuinar els aliments.
  • Els àpats. Maneres de preparar-los. Combinar els aliments.
  • Què podem fer amb els productes que tenim. Ous.
  • Com aprofitar els aliments: sopes, purés, cremes.
  • Les fruites. Aprofitament: melmelades, sucs.
  • El peix congelat. Descongelació. Diferents formes de cocció.
  • Les carns i les aus. Maneres de preparar-les.

Dates: 21 d’octubre 18 de novembre 16 de desembre de 2014 i  20de gener de 2015

menu primer dia

les fotos del primer dia. 21 d’octubre 2014

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

menu segon dia

Les fotos del segon dia 18 de novembre 2014

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

menu tercer dia

Les fotos del tercer dia 16 de desembre 2014

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

menu quart dia

Les fotos del quart dia 20 de gener de 2015

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fotos del cinquè dia- Final

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

CURSET DE CUINA  3

Dirigit a persones que vulguin millorar els seus coneixements bàsics en el món culinari

Què farem?

  • Conèixer els  aliments. Identificar-los
  • Com s’han de guardar. Higiene i conservació.
  • Principis bàsics per cuinar els aliments.
  • Els àpats. Maneres de preparar-los. Combinar els aliments.
  • Què podem fer amb els productes que tenim. Ous.
  • Com aprofitar els aliments: sopes, purés, cremes.
  • Les fruites. Aprofitament: melmelades, sucs.
  • El peix congelat. Descongelació. Diferents formes de cocció.
  • Les carns i les aus. Maneres de preparar-les.

Dates: 10,17,25 de Juny i 1, 8 de Juliol de 2014

 

Feu clic aquí per veure els menús del primer dia  menus primer dia

Les fotos del primer dia.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Feu clic aquí per veure els menús del segon dia menus segon dia

Les fotos del segon dia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Feu clic aquí per veure els menús del trcer  dia menus tercer dia

Les fotos del tercer  dia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Feu clic aquí per veure els menús del quart  dia menus quart dia

Les fotos del quart  dia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Feu clic aquí per veure els menús del cinquè   dia menus cinquè dia

Les fotos del cinquè dia .

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Feu clic aquí per veure els menús del sisè dia  menus sisè dia  i la Piràmide alimentària

Les fotos del sisè  dia  i entrega de diplomes.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

CURS DE CUINA  2

Dirigit a persones que vulguin millorar els seus coneixements bàsics en el món culinari

Què farem?

  • Conèixer els  aliments. Identificar-los
  • Com s’han de guardar. Higiene i conservació.
  • Principis bàsics per cuinar els aliments.
  • Els àpats. Maneres de preparar-los. Combinar els aliments.
  • Què podem fer amb els productes que tenim. Ous.
  • Com aprofitar els aliments: sopes, purés, cremes.
  • Les fruites. Aprofitament: melmelades, sucs.
  • El peix congelat. Descongelació. Diferents formes de cocció.
  • Les carns i les aus. Maneres de preparar-les.

Dates:  4,11,18,25   de març i 1 d’abril de 2014

Feu clic aquí per veure els menús del primer dia  menus primer dia

Les fotos del primer dia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Feu clic per veure els menus segon dia

Les fotos del segon  dia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Feu clic per veure els   menus tercer dia

Les fotos del tercer dia .

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Feu clic per veure els menus quart dia

Les fotos del quart dia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Feu clic per veure: menus cinquè dia

Les fotos del cinquè dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Feu clic per veure menus sisè dia

Les fotos del final del curset.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

 

 

 

 

CURS DE CUINA  1

 

Dates:  22 i 29 d’Octubre,19 i 26 de Novembre  i 17 de Desembre de 2013

FEU CLIC AQUÍ PER VUERE  MENUS DEL TALLER DE CUINA

 

Les fotos del primer dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Les fotos del segon dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

          Les fotos del tercer  dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 Les fotos del quart  dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 Les fotos del cinquè  dia

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.